viernes, 21 de diciembre de 2012

PRESENTACIÓN DE LA PLATAFORMA "ATUREM EL FRACKING" (PAF) DE CATALUNYA

PRESENTACIÓN DE LA PLATAFORMA "ATUREM EL FRACKING" (PAF) DE CATALUNYA
 
 
La PLATAFORMA ATUREM EL FRACKING de Catalunya, ha iniciado su andadura, y hará su presentación pública el próximo lunes 24 de diciembre a las 11 horas en Barcelona.
 
Esta es su convocatoria.
 
 
Acte: Roda de PremsaPresentació de la Plataforma ATUREM EL FRACKING

Data: dilluns
24 de desembre de 2012
Hora: a les
11h del matí
Lloc:
Seu de la CONFAVC (Barri de la Barceloneta. C/Doctor Aiguader, 18. Barcelona)

La Plataforma Aturem el Fracking a Catalunya (PAF)
ha estat constituïda amb el doble objectiu de:


  • Divulgar la problemàtica de l'arribada del fracking a Catalunya i aconseguir la prohibició d'aquesta agressiva tècnica d'extracció d'hidrocarburs a nivell català.
  • Plantejar la necessitat d'una transició energètica basada en les energies renovables (potenciant la descentralització de la seva producció, l'eficiència i una reducció en el consum energètic).
La PAF és una plataforma transversal formada per més d'una vintena d'entitats que pretén aglutinar esforços i arguments per aturar la tècnica de prospecció d'hidrocarburs (principalment gas de baixa rendibilitat pel què fa a Catalunya) coneguda com a fractura hidràulica (o fracking) i que afecta una quantitat molt important de territori català.
 
Durant la roda de premsa es comptarà amb la presència de diferents membres territorials de la PAF procedents de les zones de les primeres peticions d'investigacions per desenvolupar el fracking a Catalunya i s'exposaran les darreres novetats.

Plataforma Aturem el Fracking
Millor vius que fòssils!
 
 
 
¡Contad con todo nuestro apoyo!

No hay comentarios:

Publicar un comentario